02-ANTICIPÁCIÓS GYÁSZ

Tanulási cél: A kurzus elsősorban azok számára ad információs támogatást és eszközöket, akik tudják, hogy egy szerettüket el fogják veszíteni. Akik már most gyászolnak a jövőben bekövetkező veszteségük miatt. Ez lehet egy haldolkó szerettük, akit ápolnak, akiről gondoskodnak vagy egy gyermekük, aki el fog költözni tőlük, de állhatnak válás előtt is, amelynek társas-érzelmi kihívásaival már most meg kell küzdeniük.

Elvégzéséhez szükséges idő: 3.5 óra

Ajánlott: haldokló szerettüket ápolók, válás előtt állók és jelentős változás előtt álló személyek számára

TEMATIKA:

1 - Anticipációs gyász

2 - Jövőbeli veszteségek típusai

3 - A jövőt most gyászoló személy

4 - Szembenézni a jelennel

5 - A magány kérdése

6 - Segítséget kérni

7 - Kultúrális elvárások

8 - A megküzdés eszközei

9 - Esettanulmányok

10 - Teszt

Amennyiben több e-learning képzése jelentkezik, valamennyi képzés egy tanulószobán belül lesz elérhető Önnek, ahová bármikor bejelentkezhet.

Az e-learning platformja kényelmes és felhasználóbarát módon segíti a tanulást számítógépen, tableten vagy mobiltelefonon is.

Ára: 6.350 Ft / e-learning kurzus (ami magában foglalja a képzés vagy képzések anyagát és az online tanulószoba 1 éves hozzáférését)

Jelentkezni erre és további e-learning képzésre az alábbi gonb segítségével lehet: (hamarosan)

Figyelem: az online tanulószoba használata 1 évig ingyenes. Az egy év a legutóbb vásárolt kurzus hozzáférésének napjától számítódik. Azaz, ha valaki egy éven belűl újabb e-learning kurzust vásárol, akkor a szoba díja ingyenes annak dátumától egy évig. Egy év lejárta után a szoba és tartalmai törlődnek, vagy megújíthatóak 1.900 Ft / account / év adminidztrációs díj megfizetése ellenében.

(c) Polyánki Balázs 2023 - www.blackribbon.hu

ANTICIPÁCIÓS GYÁSZ

www.blackribbon.hu

mail@blackribbon.hu

Tel: 06 70 978 3618

(c) Minden jog fenntartva 2023