GYÁSZ-LECKÉK

Polyánki Balázs online szemináriumsorozata a veszteség és gyász lélektanából. Online, interaktív előadássorozat, amely a gyász, veszteség és megküzdés témái köré szerveződik. Olyan strukturált témafeldolgozás, amely hasznos lehet segítőknek, a téma iránt érdeklődőknek, és amelyen bárki (18 éves kortól) részt vehet.

Nem gyászcsoport, nem terápia és nem gyászkísérők kiképzése. Célja a gyásszal való megküzdés “tőkéinek” megerősítése: (1) pszichológiai tőke: önismeret, életünk veszteségeihez való viszonyunk felfedezése és megértése; (2) intellektuális tőke: a gyásszal kapcsolatos szókincsünk gazdagítása, a jelenségek mélyebb megértése; (3) társas tőke: közösség teremtése és építése, amely jelenléttel, személyes megosztásokkal támogatja a felfedezést.

Rendszerezett feldolgozása annak az anyagnak, bölcsességnek amely gyászolókkal készített beszélgetésekre, saját élményekre, tapasztalatokra, szakirodalomra valamint olyan szakértők munkáira épül, mint Elisabeth Kübler-Ross, David Kessler, Katherine Shear, George A. Bonnano, Kristin Neff, Colin Murray Parkes vagy Margaret Stroebe. Forrásokat, erőforrásokat ad eklektikus és multikulturális megközelítésben. Segítségül hívja és beépíti a pszichológia, antropológia, összehasonlító vallástudomány, etológia és a művészetek veszteséggel, gyásszal és megküzdéssel kapcsolatos területeit.

LECKÉK:

1 - Veszteség, gyász, megküzdés

2 - Gyászélmények

3 - Gyász ma

4 - Láthatatlan kötelékek

5 - Szeretet és fájdalom

6 - Mérföldkövek

7 - Igazán nehéz időszakok

8 - Integráció

9 - Odafordulás másokhoz

10 - A közösség ereje

Valamennyi lecke előadását gyakorlatok, beszélgetések, élménymegosztások teszik élővé és gyakorlatiassá. A program teljes anyagát – beleértve a prezentációkat, gyakorlatokat, jegyzeteket, irodalomjegyzéket, az ajánlott források, filmek, videók és segítő szervezetek listáját a résztvevők elektromos formában megkapják. Online tanulószobán keresztül ezek elérhetők és minden leckéhez szorgalmi feladatok, tesztek is tartoznak.

A GYÁSZ-LECKÉK anyagának feldolgozása hat héten keresztül, heti rendszerességgel, alkalmanként 90 percben, összesen 6 x 1.5 (összesen 9) órában, csütörtök esténként 18.00-19.30-ig, Zoom segítségével kerül a 12 lecke feldolgozásra. Egy lecke feldolgozására 45 percet fordítunk, alkalmanként két leckét veszünk át. A résztvevők az online tanulószobába feltöltött anyagokat bármikor elérhetik, azokon saját tempójukban haladhatnak végig.

A következő GYÁSZ-LECKÉK kurzus első online fogalalkozása 2024. április 11-én, az utolsó, foglalkozás 2024. június 13-án lesz. Minden alkalom csütörtökönként 19.00-20.30-ig lesz.

A programot Polyánki Balázs, pszichológus vezeti.

Ára: 39.000 Ft / fő (ami magában foglalja az összes alkalmat és anyagot, beleértve az online tanulószoba hozzáférését is)

Kedvezményes ár: 29.000 Ft / fő - amennyiben valaki mással (pl. családtag, munkatárs vagy barát) együtt jelentkezik a képzésre.

A résztvevők száma korlátozott.

Jelentkezni a lenti gombra kattintva lehet (hamarosan). Határidő: 2024. április 09. 18.00

Az első alkalomhoz tartozó Zoom hivatkozás, a lecke részletes tematikája és az online szoba releváns tartalmához kapcsolódó jelszó 2024. április 10-én kerül kiküldésre emailben.

Ezen felül ingyenes lehetőséget biztosítunk a jelentkezés és az első leckén való részvétel előtt a Zoom kipróbálására, beállítására.

A Zoom telepítésével és beállításával kapcsolatban nézze meg kollégám, Gál Attila útmutatóját itt:

Látogassa meg tovább honlapjaimat is. Ezek listáját a főoldal alján találja meg a KAPCSOLAT sávban.

(c) Polyánki Balázs 2023 - www.blackribbon.hu

GYÁSZ-LECKÉK

www.blackribbon.hu

mail@blackribbon.hu

Tel: 06 70 978 3618

(c) Minden jog fenntartva 2023