04-ILLEGITIM GYÁSZ

Tanulási cél: A kurzus bemutatja azokat a veszteségeket, amelyeket ha gyászolunk, a társadalom ferde szemmel néz ránk és hajlamos azt leértékelni, érvénytelennek tartani vagy akár semmibe venni és akár büntetni is. Több tucat olyan élmény van, ami ebbe a kategóriába tartozik. Egy kutyus vagy cica elvesztésétől kezdve, egy szerető gyászolásán át a vetélésig. A kurzus ezek természetébe nyújt bepillantást. Megmutatja e gyászok megküzdésével kapcsolatos nehézségeket és eszközöket ad a megküzdéshez és a gyászolók támogatásához is.

Elvégzéséhez szükséges idő: 3.5 óra

Ajánlott: azok számára, akik azt élik át, hogy gyászukat "nem engedhetik meg maguknak" a környezetük miatt, és azok számára, akik támogatni szeretnék őket

TEMATIKA:

1 - Az illegitim gyász

2 - Öngyilkosság

3 - Kedvenc elvesztése

4 - Perinatális veszteségek

5 - Tárgyvesztés

6 - "Távoli" személy gyászolása

7 - Szeretők

8 - Intézményesítés (börtön, kórház, pszichiátria)

9 - Múlt és jövő gyásza

10 - Teszt

Amennyiben több e-learning képzése jelentkezik, valamennyi képzés egy tanulószobán belül lesz elérhető Önnek, ahová bármikor bejelentkezhet.

Az e-learning platformja kényelmes és felhasználóbarát módon segíti a tanulást számítógépen, tableten vagy mobiltelefonon is.

Ára: 6.350 Ft / e-learning kurzus (ami magában foglalja a képzés vagy képzések anyagát és az online tanulószoba 1 éves hozzáférését)

Jelentkezni erre és további e-learning képzésre az alábbi gonb segítségével lehet: (hamarosan)

Figyelem: az online tanulószoba használata 1 évig ingyenes. Az egy év a legutóbb vásárolt kurzus hozzáférésének napjától számítódik. Azaz, ha valaki egy éven belűl újabb e-learning kurzust vásárol, akkor a szoba díja ingyenes annak dátumától egy évig. Egy év lejárta után a szoba és tartalmai törlődnek, vagy megújíthatóak 1.900 Ft / account / év adminidztrációs díj megfizetése ellenében.

(c) Polyánki Balázs 2023 - www.blackribbon.hu

ILLEGITIM GYÁSZ

www.blackribbon.hu

mail@blackribbon.hu

Tel: 06 70 978 3618

(c) Minden jog fenntartva 2023