03-AZ ÖNGYILKOSSÁG GYÁSZA

Tanulási cél: A kurzus elsősorban azok számára ad információs támogatást és eszközöket, akik szerettüket öngyilkosségban veszítették el, és azok számára, akik őket szeretnék támogatni formális vagy informális keretben. A kurzus fő hangsúlya még is a megelőzés. Abban is segítséget nyújt, hogy felismerjük azokat a jegyeket, amelyek az öngyilkosságot fontolgató személy esetében észlelhetünk és konkrét lépéseket ad a megelőzés tekintetében is.

Elvégzéséhez szükséges idő: 3.5 óra

Ajánlott: szerettüket öngyilkosságban elvsztők, és az őket támogatók számára

TEMATIKA:

1 - Bevezetés

2 - Öngyilkost gyászolni

3 - Adatok

4 - Megküzdés

5 - Gyászunkat befolyásoló tényezők

6 - Reménytelenség

7 - Jelek, érzelmek és védelem

8 - Öngyilkos gondolatok és megelőzés

9 - Öngyilkosság különböző időkben és helyeken

10 - Záró gondolatok és teszt

Amennyiben több e-learning képzése jelentkezik, valamennyi képzés egy tanulószobán belül lesz elérhető Önnek, ahová bármikor bejelentkezhet.

Az e-learning platformja kényelmes és felhasználóbarát módon segíti a tanulást számítógépen, tableten vagy mobiltelefonon is.

Ára: 6.350 Ft / e-learning kurzus (ami magában foglalja a képzés vagy képzések anyagát és az online tanulószoba 1 éves hozzáférését)

Jelentkezni erre és további e-learning képzésre az alábbi gonb segítségével lehet: (hamarosan)

Figyelem: az online tanulószoba használata 1 évig ingyenes. Az egy év a legutóbb vásárolt kurzus hozzáférésének napjától számítódik. Azaz, ha valaki egy éven belűl újabb e-learning kurzust vásárol, akkor a szoba díja ingyenes annak dátumától egy évig. Egy év lejárta után a szoba és tartalmai törlődnek, vagy megújíthatóak 1.900 Ft / account / év adminidztrációs díj megfizetése ellenében.

(c) Polyánki Balázs 2023 - www.blackribbon.hu

AZ ÖNGYILKOSSÁG GYÁSZA

www.blackribbon.hu

mail@blackribbon.hu

Tel: 06 70 978 3618

(c) Minden jog fenntartva 2023